Borstvoeding Ervaringen > Borstvoeding met bijvoeding

Het is op...

(1/2) > >>

esther mv 4 meiden:
Na ruim 3 jaar is het op! Ze wil het bijna iedere ochtend nog wel even proberen maar komt dan tot de conclusie dat nog steeds op is. Als de er om vraagt als ze 's morgens bij me in bed kruipt en ik zeg dat het toch op is wil ze dat wel even zelf controleren.
Mocht ze er een druppel uitkrijgen dat is ze helemaal gelukkig!

Ze heeft 3 jaar en 3 maanden gekregen en ik kan wel zeggen dat ik er ondanks alle onzekerheid echt wel van genoten heb.

Liefs Esther

mammavanbo:
Jammer dat het voorbij is, wel fijn dat het zo natuurlijk gegaan is. Hoe voelt het? En hoe is ze eronder, accepteerd ze het of eigenlijk nog niet helemaal.
Mooie tijd 3 en 3 mnd.

jochemsmama:
He Esther, wat jammer, maar ook wat fijn. Dat jullie met zijn tweetjes samen zo lang hebben mogen genieten! Dikke knuf, Babette

esther mv 4 meiden:
Ondanks dat het dus 'op' is blijft ze toch nog regelmatig proberen om er iets uit te krijgen. Soms vraagt ze of ik niet even in de tepel wil  knijpen. Dit heeft ze me eens zien doen en daarbij zag ze dat als mamma dat doet er wel degelijk een druppel uitkomt :hmmm: Slimme meid!

De tijd die ik nu gevoed heb had ik echt nooit durven dromen. Ben altijd erg onzeker geweest, zeker het eerste half jaar. Maar daarna liep het eigenlijk best goed.
Met af en toe mopperen tegen Nynke hebben we het maar mooi gedaan!
Ja vind het wel grappig dat deze dame geboren op 03-03-(09),
3 jaar en iets meer dan 3 maanden gekregen heeft wat goed voor haar is! 3 wordt vast haar geluksgetal ;-)

mammavanbo:
mopperen mag af en toe toch, doe ik ook (zei het vaak op twitter tegenwoordig) om daarna weer vrolijk verder te gaan. Mooie mijlpaal al die 3en.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie