Kinderen en ouders > Opvoeding, schoolkeuze en dagelijkse geneugten en strubbelingen

pdd-nos

(1/89) > >>

daan28:
goedemorgen allemaal
ik ben er weer vroeg bij door chelsea die zo ongeveer om 05.15uur wakker werd vanmorgen en het hele huis wakker maakt en dit gebeurt niet een keer nee bijna elke dag.
zoals sommige van jullie weten zijn we met chelsea in de test fase bij bureau jeugdzorg om te kijken of ze een gedrags stoornis heeft.
waarschijnlijk heeft ze pdd-nos,volgende week wordt ze thuis geobserveerd door iemand van bureau jeugdzorg.
marco en ik en school hebben afzonderljk van elkaar formulieren moeten invullen en daar komt straks een soort uitslag van binnen en die wordt volgende week maandag besproken.
zijn er moeders met ervaring op dit gebied want er gaat een wereld voor ons open en niet alleen positief ik vind het best wel spannend allemaal em heb best veel vragen.
het belooft weer een lange dag te gaan worden,hopen dat wouter straks nog wil slapen kan ik ook nog even een uurtje slapen

Anouschka:
Hoi  Daan,

Ja wij hebben ervaring op dit gebied. Helaas wel ja.
Debbie heeft MCDD. Dat is een subgroep van pddnos. Ik kan een boek over haar schrijven als ik dat zou willen.

Hier staat er een op hete kolen. Die moet zo naar school.
Dus stel je vragen maar, ik geef wel antwoord!
 :knuf:

Marloes V.I.P.:
Hoi Daan,

ik heb zelf geen kind met pdd-nos maar ken wel een meisje van zestien met pdd-nos. Jeetje wat heftig zeg. Heel veel sterkte en ik hoop dat er een duidelijke diagnose gesteld wordt waar jullie wat mee kunnen zodat er een gerichte manier van met haar omgaan kan worden bedacht.

 :knuf:

mamaMarije:
Wat de uiteindelijke diagnose ook is het lijkt me op zich al erg prettig om die diagnose te hebben.
Is niet zaligmakend, maar zal een aantal dingen waarschijnlijk wel op zijn plek laten vallen EN je kan gerichter een bepaalde aanpak proberen te volgen.

Zelf geen ervaring, maar mijn broertje heeft tijdens stages ook op scholen stage gelopen met groepen met meerdere pdd nos kinderen.
Ik vond zijn verhalen soms best heftig, maar ja dat ging dan ook om minimaal 5 tegelijk en dat is natuurlijk heel wat anders dan 1 kind dat ook nog eens je eigen kind is.
Hij heeft toen in elk geval wel heel erg goed geleerd gestructureerd zijn lessen aan te bieden, want dat scheelt een hoop.

Wil hem best eens vragen of hij nog duidelijke info heeft of weet waar je die kan vinden, hij vond het wel een erg leuke school en heeft daar met veel plezier stage gelopen en later nog gewerkt!

astridmv3:
Hoi hoi
Hier zitte nwe nog midden in de onderzoeks en screeningsfase met Thomas. hij heeft een ASS maar wat/welke/hoe zwaar dat weten we nog niet.

wil je veel sterkte en succes wensen
 :knuf:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie