Borstvoeding Ervaringen > Voeden in de eerste maanden

Trotse oma

(1/2) > >>

puntjepuntje:
Mijn moeder vindt het helemaal geweldig dat ik borstvoeding geef!
Zelf heeft ze mijn broers geen bv gegeven, en mij heel even. En dat vindt ze nu erg jammer. Zeker omdat ze nu dingen weet die ze toen niet wist.  Ze moest toen kv gaan geven terwijl dat achteraf gezien helemaal niet nodig was geweest.

Tegen iedereen vertelt ze trots dat ik borstvoeding geef, en ze vermeld er ook meteen bij dat ik daar nog heeeel lang mee door blijf gaan. Handig met verjaardagen hoor, zo'n moeder, scheelt mij weer een hoop(dezelfde) vragen te beantwoorden. :)

Msbugz:
Super dat je moeder zo pro is!! En inderdaad het scheelt jou een hele hoop antwoorden en uitleggen. Daarbij zijn mensen vaak ook sneller stil als er zo'n reactie van een "ouder" persoon komt. Lekker van genieten en natuurlijk vooral ook van de bv!!

Martine:
Jee wat leuk zeg! Zo'n enthousiaste moeder! En inderdaad erg handig op verjaardagen!!! ;D
Mijn moeder vindt het ook helemaal geweldig dat ik borstvoeding geef omdat zij het ons nooit heeft kunnen geven. Het mocht gewoon niet in het ziekenhuis!
Mijn oudere zus wat te licht bij geboorte en moest dus KV.. ik was misselijk na geboorte, wilde niet aan de borst en kreeg er dus gewoon KV in geforceerd! Mijn broertje heeft twee dagen in de couveuse gelegen omdat hij zuurstof gebrek had gehad bij de geboorte.. op de couveuse afdeling werd ook niet gedacht aan BV. Bovendien werd mijn moeder wijsgemaakt dat de KV toch veeeel beter was voor ons.. en ja.. helaas heeft ze dat geloofd! :-\

Balletje:
Heerlijk Marijke!!!

En? Gaat ze net zo vol overtuiging in op alle bakerpraatjes en fabeltjes? Ik vind dat altijd zo prachtig, je hoeft zelf geen woord meer te zeggen... Volle discussies en dan van een moeder die zelf geen of maar heel kort bv heeft gegeven heel veel feiten en weetjes te horen krijgen...

Geniet van haar!

Groetjes Nynke

Mammie:
geweldig zo'n moeder!! :-*
Ik heb ook het geluk zo'n moeder te hebben. Ze haalt zelfs mijn borst tevoorschijn als ze vindt dat Nicôle even mag drinken en vind het dan geweldig te zien hoe Nicôle toehapt.

Ook verdedigt ze mij overal en verteld zelfs haar generatie moeders bij wie de bv na 6 week of 3 maand "op" was dat dat hun destijds is wijsgemaakt en hoe het echt zit (regeldagen etc). Nu ze dat weet, zegt ze best een beetje jaloers te zijn dat het bij haar niet zo heeft mogen zijn.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie